VOIP in de Kempen? Wij helpen u verder

De Kempische regio ligt onder de rook van Brainport Eindhoven. De economie van de hightech Brainportregio, waar De Brabantse Kempen met haar slimme maakindustrie onlosmakelijk onderdeel vanuit maakt, groeit hard in vergelijking tot de rest van Nederland. Die samenwerking is economisch gezien ook van groot belang, want juist híer zitten veel technische bedrijven die als toeleverancier een belangrijke rol spelen in het totale productieproces van de grote hightechbedrijven. Die groei heeft de ‘technologie- en innovatieregio’ gemaakt tot economisch sterkste regio van Nederland. 

Innovacom, gevestigd in Casteren, past uitstekend in deze innovatieregio doordat wij elke dag bezig zijn met het innoveren op onze communicatiediensten. Of het nou vast, mobiel of connectiviteit is, wij leveren de laatste technieken en werken nauw samen met onze klanten en leveranciers uit de regio. 

 

ONZE KLANTEN

Niets zegt het beter dan een tevreden klant.

OVERSTAP ACTIE

nu 50% korting op de aansluitkosten!

ZZP

6,95 per maand
 • 1 gebruiker
 • 1 telefoonnummer
 • maandelijks opzegbaar
 • bel functionaliteit
 • 50% korting op aansluitkosten

Meer info

Basis

29,95 per maand
 • 5 gebruikers
 • 5 telefoonnummers
 • maandelijks opzegbaar
 • standaard functionaliteit
 • 50% korting op aansluitkosten

Meer info

Plus

 89,95 per maand
 • 10 gebruikers
 • 10 telefoonnummers
 • maandelijks opzegbaar
 • pro functionaliteit
 • 50% korting op aansluitkosten

Meer info

Compleet

149,95 per maand
 • 25 gebruikers
 • 25 telefoonnummers
 • maandelijks opzegbaar
 • pro functionaliteit
 • 50% korting op aansluitkosten

Meer info

DE VOORDELEN VAN VOIP


Goedkoper

Schaalbaar

Uitgebreider

Geen apparatuur meer

Locatie onafhankelijk

WILT U EEN GRATIS ADVIESGESPREK?

Wij helpen u graag en nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Adviesgesprek aanvragen

GOED OM TE WETEN

De veiligheid van VoIP is niet slechter dan die van e-mail of traditionele telefoonnetwerken en zal in de komende jaren behoorlijk verbeteren. Omdat de meeste VoIP netwerken vandaag de dag onafhankelijk van elkaar verbonden zijn en omdat de meeste VoIP netwerken binnen bedrijven geen externe VoIP calls accepteren, zijn die netwerken zelfs nog beter tegen spam, phishing en fraude beschermd.

Innovacom biedt 2 manieren om je VOIP verkeer extra te beveiligen. Voor grotere organisaties adviseren wij een VPN verbinding en voor kleinere organisaties adviseren wij onze SBC oplossing. Met deze oplossing plaatsen wij een extra apparaatje bij je op kantoor dat het verkeer versleutelt voordat het naar buiten gaat en alleen ons datacenter heeft de sleutel om dit verkeer te ontsleutelen. Deze oplossing bieden wij al aan vanaf 9 euro per maand. 

Als men wil overstappen van analoog of ISDN naar VOIP dan komen al snel twijfels over de betrouwbaarheid van VOIP voor bedrijven. Het is inderdaad waar dat de koperlijntjes die KPN al 60 jaar in de grond heeft liggen best betrouwbaar zijn. Maar diezelfde koperlijntjes zijn juist de reden dat KPN stopt met ISDN. Het is namelijk veel te duur om te onderhouden en het biedt geen mogelijkheden voor nieuwe functionaliteiten zoals videobellen via uw internetbrowser.

Maar maakt dit VOIP dan minder betrouwbaar? Nee juist niet. Omdat je VOIP centrale niet bij jou op kantoor geplaatst wordt maar in een datacenter in Nederland. Doordat de centrale in een datacenter staat heeft deze in principe altijd stroom en internet. Zodra je kantoor niet meer bereikbaar is via internet kan de telefooncentrale een backup kiezen. Dit kan bijvoorbeeld een mobiele telefoon zijn of een telefoniste dienst. Zo is je bedrijf toch bereikbaar bij een internetstoring.

Daarnaast is het ook mogelijk om een tweede internetverbinding op te zetten via 4G zodat je altijd bereikbaar blijft. Stel dat de elektriciteit uitvalt, dan kan op deze manier altijd de telefonie worden doorgeschakeld naar mobiele telefoons.

Buiten de diverse Sim-only bundels bieden we ook Vast-Mobiel intergratie aan.
Vast-Mobiel integratie is de oplossing voor werknemers die bereikbaar moeten zijn op het vaste zakelijke nummer onafhankelijk van de locatie waar ze zich bevinden, of dit nu thuis, onderweg of in het buitenland is.

Bij Vast-Mobiel integratie is het mobiele toestel een volwaardig onderdeel van je VOIP centrale. Functies van de vaste telefoon zijn hierdoor ook beschikbaar voor je mobiele telefoon. Denk aan het starten van groepsgesprekken, doorschakelen en doorverbinden, of het bekijken en begrenzen van inkomende en uitgaande telefoongesprekken.

Nee, wij zorgen dat je telefonisch bereikbaar blijft, zelfs bij het overzetten van je ISDN telefooncentrale naar VOIP.

We installeren de nieuwe apparatuur en bekabeling naast het huidige ISDN systeem. Op het moment dat we klaar zijn met de installatie kiezen we samen met jou een moment waarop de knop wordt omgezet en is jouw bedrijf meteen telefonisch bereikbaar via VOIP.

 

Dit kan zeker, je bepaalt namelijk je eigen bereikbaarheid.

Er zijn 2 opties waar je uit kunt kiezen:

1. Zodra je kantoor niet meer bereikbaar is via internet kan de telefooncentrale een backup kiezen.
Dit kan bijvoorbeeld een mobiele telefoon zijn of een telefonistedienst. Deze optie bieden wij standaard aan.

2. Het is ook mogelijk om een tweede internetverbinding te installeren naast je huidige internetverbinding. Zo ben je altijd bereikbaar.
Wij leveren zelf internetverbindingen via ADSL, kabel en glas maar kunnen sinds 2018 ook internet op kantoor via een 4G verbinding leveren.

Bij Innovacom hebben we hier veel ervaring mee en we vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden.

 

Een extra internetverbinding is geen vereiste. Het VOIP verkeer kan gerust over je bestaande internetverbinding gaan. 

Belangrijk is wel de stabiliteit van je internetverbinding. Als je wel eens vaker storing hebt op je bestaande internetverbinding dan is het misschien toch raadzaam om een extra internetverbinding voor VOIP erbij te nemen. Dit kan een ADSL, koper of glasverbinding zijn.

Wij kunnen deze verbinding leveren en monitoren waardoor je zelf volledig ontlast bent. In samenspraak met je systeembeheerder of ICT leverancier zouden we zelfs de verbinding voor VOIP als back-up voor je bestaande internetverbinding kunnen inzetten. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap!

Er zijn veel opties mogelijk, zo kunnen we ook nog je bestaande router vervangen voor een router met een extra 4G verbinding. Je behoudt dan je internetverbinding maar in geval van storing werk je lekker verder via een 4G verbinding.

 

Als je van ISDN naar VOIP gaat dan adviseren wij om nieuwe toestellen aan te schaffen.

Dit omdat je anders niet optimaal kunt profiteren van de voordelen van VOIP. Daarnaast hoeven VOIP toestellen helemaal niet duur te zijn en bieden wij de levering van toestellen ook in leasevorm aan. 

Heb je reeds VOIP toestellen dan hoeven deze niet vervangen te worden.

Ja, dit kan!

Bestaande fax apparaten kunnen wij via een speciaal stukje hardware koppelen aan de VOIP centrale waardoor je je fax als vanouds kunt blijven gebruiken.

Gebruik je je fax nauwelijks meer dan is de omschakeling naar VOIP misschien wel een mooi moment om er afscheid van te gaan nemen?

Kun je geen afscheid nemen van je fax omdat je nog steeds faxen wilt ontvangen dan is onze fax2mail dienst de oplossing voor jou. Met deze dienst verdwijnt je fax apparaat, heb je geen extra hardware meer nodig op kantoor en ontvang je al je faxen als een PDF op je e-mail adres. 

Er zijn verschillende opties om je alarmlijn te behouden. Technisch gezien kan een alarmlijn op VOIP worden aangesloten. Zo kan er een gateway geplaatst worden die het VOIP verkeer omzet naar analoog verkeer. De prijzen hiervoor kunnen oplopen tot 1500 euro. Voor ons reden genoeg om dit niet aan te bevelen.

Ons advies is om voor je alarmlijn een analoge KPN lijn te gebruiken. Dit is goedkoop en veilig. Indien gewenst kunnen wij deze lijn voor je bestellen en aansluiten.